Vragen? 085-2103699

Tyvek metal 1,5 x 25 m1

SKU
1999000017
Aanbiedingsprijs € 437,37 Normale prijs € 514,55
Levertijd: 1-2 werkdagen

Tyvek® Metal is een dampdoorlatend spouwmembraan dat onder de metalen dakbedekking met opstaande naad wordt gemonteerd. Het membraan is voorzien van een PP composiet drainagestructuur waardoor condens, dat zich onder het dak van roestvrij staal, koper of zink heeft gevormd, kan worden afgevoerd. Het membraan moet worden aangebracht op panelen van zachthout en is voorzien van een zelfklevende overlappingsband.

Toepassing


Tyvek® Metal wordt als waterdichte, extreem dampopen laag aan de koude zijde (veelal de buitenzijde) van metalen dakconstructies in nieuwbouw en
renovatie toegepast.

Verwerking

Tyvek® Metal wordt verwerkt op planken van zachthout waarbij het membraan horizontaal en dakpansgewijs wordt aangebracht. Rol Tyvek® Me tal zo uit dat de zelfklevende plakstrook zich aan de bovenzijde, naar buiten toe gericht, bevindt. Fixeer het membraan met 8mm gegalvaniseerde nieten ter plaatse van de plakstrook. Breng vervolgens het tweede membraan aan waarbij de onderkant over de plakstrook van het eerste membraan komt te liggen. Fixeer ook dit membraan eerst met nieten. Vouw vervol gens een deel van het tweede membraan omhoog en verwijder tegelijker tijd de plakstrook van het eerste membraan. Doe dit over de gehele lengte van het dak en druk het membraan ter plaatse van de plakstrook goed aan.

De maximale vrije overspanning is 1200mm.
Voordelen
• Volkomen waterdicht
• Bewezen kwaliteit voor de levensduur van de constructie
• Extreem damp-open
• UV-stabiel voor ca. 4 maanden
• Koude en hittebestendig
• Licht in gewicht Arbo vriendelijk
• Zeer efficiënte condens afvoer

Meer informatie
Merk Tyvek
Levertijd 1-2 werkdagen
Website leverancier Product informatie
Leverancier Meuwissen Gerritsen B.V.
EAN code 5450208026688
Product code 4435015025
Breedte 150 cm.
Lengte 50 mtr.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Wij rekenen € 59,95 verzendkosten voor isolatie. Voor isolatie hanteren we € 29,95 verzendkosten als het orderbedrag minder is dan € 50,-.

Bouwfolie's, kitten, tape's en overige € 6,95, vanaf € 50,-- euro gratis verzonden.

Voor Isovlas in de diktes 5, 7, 9, 12 en 14 cm geldt ook € 59,95 verzendkosten.

Woont u op de eilanden, Zeeuws Vlaanderen of in Belgie? Dan kunt u contact met ons opnemen over de eventuele extra verzendkosten. Afhalen is mogelijk. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden of via de mail.

To Top