De goedkoopste bouwmarkt van het Noorden

Hartelijk welkom

Isobooster 7

Isobooster is een innovatieve, hoogwaardige, meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit verschillende lagen aluminiumfolie afgewisseld met luchtkussens. De unieke isolatiewerking geschiedt op basis van thermische reflectie of thermoreflectie. In tegenstelling tot de dikke isolatiematerialen die warmte absorberen, reflecteert Isobooster de warmte en kou.

 

Eenvoudig en veilig isoleren eenvoudig en veilig isoleren.

 

Het assortiment Isobooster isolatiefolie bestaat uit 4 diktevarianten, van 48 tot 144mm, welke op rol van 1,2 m breed en 12,5 m lang, worden geleverd.
En zijn overlappingen van 5 cm ingebouwd, wat het eenvoudig maakt banen naast of onder elkaar te monteren met naadloze aansluitingen. Door de geringe dikte neemt Isobooster weinig ruimte in en is het zo licht van gewicht (350 gr/m2), dat u het eenvoudig zelf kunt aanbrengen.
Daarbij komen bij het op maat maken geen vezels of stof vrij (in tegenstelling tot de meeste alternatieve isolatiematerialen zoals steenwol of glaswol).U kunt Isobooster isolatiefolie overal inzetten: bij nieuwbouw en renovatie, bij isolatie van daken, binnenwanden, spouwmuren en vloeren.

 

U kunt Isobooster eenvoudig zelf monteren en de hoge isolatiewaarde van onze Isolatiefolie zorgt voor een directe besparing op uw energierekening. Daar waar conventionele isolatiematerialen alleen de warmte tegenhouden (en absorberen), kaatst Isobooster isolatiefolie warme lucht terug de ruimte in. U haalt hiermee veel meer uit de warmte in huis.

 

Isobooster isolatiemateriaal heeft een bijzonder lange levensduur en bij eventuele sloop of vervanging goed recyclebaar. Het feit dat het materiaal extreem dun en lichtgewicht is (zeker vergeleken met conventionele isolatiematerialen als glaswol of steenwol) zorgt bovendien voor een lagere milieubelasting in transport. 

 

Wilt u meer weten over de prijzen dan kunt u ons mailen.