Vragen? 085-2103699
BESTSELLER

Isovlas PL 1200x600x70mm Rd 1,84 (=5,04 m²)

SKU
4301019928
€ 11,98 per m² Totaal 60,37
Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal 1+ 10+ 20+ 30+
Prijs p/st incl. BTW € 60,37 € 59,16 € 57,96 € 56,75
Prijs p/m² incl. BTW € 11,98 € 11,74 € 11,50 € 11,26
Uw voordeel - 2% 4% 6%

Isoleren met Isovlas bouwisolatie is kiezen voor ultiem wooncomfort door een optimaal leefklimaat dat ook nog eens aangenaam betaalbaar is. Natuurlijke Isovlas bouwisolatie is immers optimaal temperatuur- en vochtregulerend. Omdat het van natuurlijke vlasvezels is gemaakt die hun natuurlijke vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas bouwisolatie zorgt voor een ideale temperatuur.

Isovlas PL heeft een ongeëvenaarde temperatuurdempingsfactor en dus warmteopslagcapaciteit. In de zomer kan dit, bij een temperatuur van 30°C buiten resulteren in een binnentemperatuur van circa 23°C (met traditionele isolatiematerialen is dat rond de 28°C). In de winter geldt het omgekeerde: bij -5°C blijft het binnen 21°C met Isovlas PL waar het met traditionele isolatiematerialen 19°C wordt. Isovlas bouwisolatie; even logisch als geniaal! Door alles goed met Isovlas bouwisolatie te isoleren, of na te isoleren, is een comfortabel binnenklimaat zeker. Zowel in de winter, als in de zomer!

Isovlas is technisch, ecologisch en economisch aantoonbaar de meest innovatieve en beste bouwisolatie.

Voordelen:

  • Vochtregulatie, natuurlijk perfect, ook bij dampopen bouwen
  • Optimale temperatuurregulatie, winterwarm / zomerkoel
  • Geluidsisolatie, maximaal
  • Gezonde verwerking
  • Ultiem wooncomfort, gezond en maximaal duurzaam

Toepassing:


De Isovlas PL Bouwisolatie is geschikt voor toepassing, in droge omstandigheden, in: houtskeletbouw, massieve houtbouw, dak- en gevelelementen, scheidingswanden (zowel HSB als Metalstud), voorzetwanden (zowel na-isolatie als renovatie), (akoestische) isolatie van (woning)scheidende wanden, plafondsystemen (b.v. in houten tussenvloeren) en begane grond vloeren; tussen de balklaag, in b.v. de kruipruimte.


Verwerking:

De Isovlas Bouwisolatie dient droog en goed geventileerd te worden opgeslagen. De pakken, bij opslag, vrij houden van een vochtige ondergrond, minimaal 150 mm (palletdikte). De Isovlas Bouwisolatie op maat snijden met een Isovlasmes, hand- of tafelcirkelzaag met fijne vertanding of slijptol met doorslijpschijf. Het is
te adviseren om, in combinatie met een snijplank, de Isovlas te klemmen alvorens het op maat te snijden.


Door de uitstekende veerkracht van de Isovlas Bouwisolatie dient de isolatie met een overmaat (rondom) van 3 à 4 cm (X) te worden aangebracht. De Bouwisolatie klemt hierdoor uitermate goed tussen de ribben. Dus bij stapeling van de Isovlas isolatieplaten, de isolatieplaten 3 à 4 cm aandrukken. Bij een stapeling van
2 of meer isolatieplaten boven elkaar, de bovenste isolatieplaten bevestigen met een steeknietje. Het in acht nemen van de overmaat is noodzakelijk ter voorkoming van geluids- en warmtelekken in de constructie.

Meer informatie
Merk Isovlas
Levertijd 3-5 werkdagen
Alle producten Alle Isovlas producten
Website leverancier Isovlas product informatie
Leverancier Isovlas Oisterwijk B.V.
EAN code 8712029114409
Product code PL070
Dikte 70 mm.
Isolatie Waarde Rd 1.84
Breedte 60 cm.
Lengte 120 cm.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Wij rekenen € 59,95 verzendkosten voor isolatie. Voor isolatie hanteren we € 29,95 verzendkosten als het orderbedrag minder is dan € 50,-.

Bouwfolie's, kitten, tape's en overige € 6,95, vanaf € 50,-- euro gratis verzonden.

Voor Isovlas in de diktes 5, 7, 9, 12 en 14 cm geldt ook € 59,95 verzendkosten.

Woont u op de eilanden, Zeeuws Vlaanderen of in Belgie? Dan kunt u contact met ons opnemen over de eventuele extra verzendkosten. Afhalen is mogelijk. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden of via de mail.

To Top