Vragen? 085-2103699

Isobooster 80 mm. 8400x1200x80mm. (=10,08 m²)

SKU
4309000035
€ 31,47 per m² Totaal 317,25
Levertijd: 1-2 werkdagen

Isobooster: 's zomers en 's winters het perfecte leefklimaat voor uw woning of werkruimte!

Isobooster isolatiemateriaal is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie met een R-waarde van 10! Isobooster is geschikt voor de isolatie van daken, binnenwanden, spouwmuren en vloeren van zowel nieuwbouw als renovatie. Ten opzichte van standaard isolatieplaten is Isobooster isolatiemateriaal:
  • Beter voor het milieu
  • Een economische keuze
  • Effectiever en efficiënter in het gebruik

Hoe werkt isoleren met Isobooster?

In de wereld van de isolatiematerialen wordt veelal teruggegrepen op conventionele standaarden als steenwol of glaswol. Materialen die eigenlijk ongezond en onhandig zijn, maar gebruikt worden ‘omdat we niet beter weten’. Isobooster maakt gebruik van de reflecterende werking van aluminium. Maar hoe werkt isoleren met Isobooster? Dát aluminium als isolator werkt weten we allemaal, getuige de hoeveelheid aluminiumfolie die een gemiddeld huishouden verbruikt om etenswaren warm- of koel te houden. Om u te overtuigen dat dit simpele, welbekende basisprincipe ook op grotere schaal – namelijk bij de isolatie van uw huis- toepasbaar is, nemen we u mee in de natuurkundige principes die aan de grondslag liggen van de werking van onze innovatieve isolatiefolie.

Wat is Isobooster isolatiefolie?

Isobooster is een innovatieve isolatiefolie die bestaat uit verschillende lagen aluminiumfolie afgewisseld met luchtkussens. De unieke isolatiewerking geschiedt op basis van thermische reflectie of thermoreflectie. In tegenstelling tot de dikke isolatiematerialen die warmte absorberen, reflecteert Isobooster de warmte en kou. Het is een gepatenteerde Nederlandse uitvinding, geproduceerd in de EU.

U kunt Isobooster isolatiefolie overal inzetten: bij nieuwbouw en renovatie, bij isolatie van daken, binnenwanden, spouwmuren en vloeren.

 

 

Meer informatie
Isolatie Waarde Rd 4.00
Merk Isobooster
Levertijd 1-2 werkdagen
Alle producten Alle Isobooster Folie producten
Website leverancier Isobooster product informatie
Leverancier PXA Nederland ( Isobooster )
Product code Professional 80
Breedte 120 cm.
Lengte 840 cm.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Wij rekenen € 69,95 verzendkosten voor isolatie. Voor isolatie hanteren we € 29,95 verzendkosten als het orderbedrag minder is dan € 50,-.

Bouwfolie's, kitten, tape's en overige € 7,95, vanaf € 50,-- euro gratis verzonden.

Voor Isovlas in de diktes 5, 7, 9, 12 en 14 cm geldt ook € 69,95 verzendkosten.

Woont u op de eilanden, Zeeuws Vlaanderen of in Belgie? Dan kunt u contact met ons opnemen over de eventuele extra verzendkosten. Afhalen is mogelijk. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden of via de mail.

To Top