Vragen? 085-2103699

Zwaluw Fix-O-Chim (SFPSF) koker 280 ml

SKU
1151128026
€ 14,63
Levertijd: 1-2 werkdagen
Zwaluw Fix-O-Chim kan worden gebruikt als een chemisch anker voor walsdraden en schroeven in massieve en holle ondergronden als beton, celbeton, metselwerk en holle stenen. Voor een solide bevestiging van vensterkozijnen, rolgordijnen, leuningen, scharnieren enz. in gebouwen. Als synthetisch reparatiecement voor beton. Ondergrond voorbereiden en aanbrengen Boor een gat van de juiste diameter en diepte. Verwijder stof en andere deeltjes. Voor optimale sterkte moet de afstand tussen het midden van twee gaten 2,5 keer de diepte van de geboorde gaten zijn. De afstand tot de zijkanten van de oppervlakken moet 1,25 keer de diepte van de gaten zijn. Bevestig de mengspuitmond op de koker en plaats de koker in het pistool. Druk het materiaal door de mengspuitmond. Gebruik de eerste 10 cm niet. Egaal gemengde Zwaluw Fix-O-Chim in de gewenste hoeveelheid aanbrengen in de voorgeboorde gaten. Onder in het gat beginnen. Draadeind of schroef in de pastavormige Zwaluw Fix-O-Chim plaatsen en zo nodig fixeren gedurende de uithardingstijd. Als de draadstaaf of schroef achteraf moet worden verwijderd, kan men deze voorbehandelen met olie of vet. Mengspuitmond verwisselen elke keer dat de verwerkingstijd is overschreden. Zwaluw Fix-O-Chim moet worden aangebracht met een speciaal professioneel kitpistool.
Meer informatie
Levertijd 1-2 werkdagen
Merk Zwaluw
Website leverancier Den Braven product informatie
Leverancier 4 + Bouwmaterialen
EAN code 8711595081115
Product code 1151128026
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Wij rekenen € 69,95 verzendkosten voor isolatie. Voor isolatie hanteren we € 29,95 verzendkosten als het orderbedrag minder is dan € 50,-.

Bouwfolie's, kitten, tape's en overige € 7,95, vanaf € 50,-- euro gratis verzonden.

Voor Isovlas in de diktes 5, 7, 9, 12 en 14 cm geldt ook € 69,95 verzendkosten.

Woont u op de eilanden, Zeeuws Vlaanderen of in Belgie? Dan kunt u contact met ons opnemen over de eventuele extra verzendkosten. Afhalen is mogelijk. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden of via de mail.

To Top