Isobooster T5 12500x600x56 mm. Rd 4.6

PALLET VOORDEEL PRIJZEN NODIG? KLIK HIER
Op voorraad | Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 23,33 per m2 Totaal 175,00
Isobooster T5 56mm. dik Rd 4.6 12.500 x 600 mm.

Isobooster: 's zomers en 's winters het perfecte leefklimaat voor uw woning of werkruimte!

Isobooster isolatiemateriaal is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie met een R-waarde van 10! Isobooster is geschikt voor de isolatie van daken, binnenwanden, spouwmuren en vloeren van zowel nieuwbouw als renovatie. Ten opzichte van standaard isolatieplaten is Isobooster isolatiemateriaal:
  • Beter voor het milieu
  • Een economische keuze
  • Effectiever en efficiënter in het gebruik
  •  

Hoe werkt isoleren met Isobooster?

In de wereld van de isolatiematerialen wordt veelal teruggegrepen op conventionele standaarden als steenwol of glaswol. Materialen die eigenlijk ongezond en onhandig zijn, maar gebruikt worden ‘omdat we niet beter weten’. Isobooster maakt gebruik van de reflecterende werking van aluminium. Maar hoe werkt isoleren met Isobooster? Dát aluminium als isolator werkt weten we allemaal, getuige de hoeveelheid aluminiumfolie die een gemiddeld huishouden verbruikt om etenswaren warm- of koel te houden. Om u te overtuigen dat dit simpele, welbekende basisprincipe ook op grotere schaal – namelijk bij de isolatie van uw huis- toepasbaar is, nemen we u mee in de natuurkundige principes die aan de grondslag liggen van de werking van onze innovatieve isolatiefolie.

Wat is Isobooster isolatiefolie?

Isobooster is een innovatieve isolatiefolie die bestaat uit verschillende lagen aluminiumfolie afgewisseld met luchtkussens. De unieke isolatiewerking geschiedt op basis van thermische reflectie of thermoreflectie. In tegenstelling tot de dikke isolatiematerialen die warmte absorberen, reflecteert Isobooster de warmte en kou. Het is een gepatenteerde Nederlandse uitvinding, geproduceerd in de EU.

U kunt Isobooster isolatiefolie overal inzetten: bij nieuwbouw en renovatie, bij isolatie van daken, binnenwanden, spouwmuren en vloeren.

De genoemde Rd waarde mag niet meer gebruikt worden vanaf 2021 voor het aanvragen van subsidie op isolatie, bel ons voor een advies.