Vragen? 085-2103699
NieuwBESTSELLER

Delta-Fassade 30 Zelfdovende, dampopen en UV-bestendige folie verkoop per strekkende meter 150 cm. breed. ( =1.5 m² )

SKU
1999000010
€ 7,71 per m² Totaal 11,56
Levertijd: 1-2 werkdagen

Zelfdovende, dampopen en UV-bestendige folie voor de bescherming van de isolatie bij gevelconstructies met open of gesloten voegen. 

Ook als onderdakfolie voor plaatsing onder oude holle pannen.

Gedrag bij brand: Euroklasse B volgens norm 13501-1. De folie heeft een zeer lage ontvlambaarheid en een beperkte vlamverspreiding. De waterdichte vliesbekleding en de duurzame UV-weerstand zorgen voor een ideale bescherming van de invloeden van buitenaf, de Sd-waarde van slechts 0,02 m staat borg voor een perfecte dampdoorlaatbaarheid van binnenuit.

Het Bouwbesluit stelt prestatie-eisen aan constructieonderdelen om te voorkomen dat een beginnende brand zich snel uitbreidt. Bij brandvoortplanting langs de buitengevel is de brandbestrijding (van buitenaf) met gangbaar brandweermaterieel slechts mogelijk tot 13 m hoogte. Bij lagere geveldelen is brandstichting eenvoudiger. De bijdrage aan brandvoortplanting van een constructieonderdeel moet daarom voldoen aan een bepaalde klasse. De voorgeschreven klasse is afhankelijk van de plaats (hoogte) van het constructieonderdeel.

Bij gevels geldt voor constructieonderdeel grenzend aan lucht:

Algemene eis minimaal klasse D (C, B en A ook toepasbaar);

geveldeel > 13 m: klasse B;

geveldeel < 2,5 m (bij verdiepingsvloeren > 5 m): klasse B

Bij gevels met open voegen gelden deze eisen ook voor de achterliggende folie.

DELTA-FASSADE B is een UV-bestendig, waterdicht (klasse W1) damp-open membraan voor toepassing bij gevels met open voegen. Daarnaast voldoet DELTA-FASSADE B aan klasse B (B-s2,d0 volgens EN 13501-1) en is daarmee geschikt voor toepassing bij elk geveldeel volgens het Bouwbesluit.

Meer informatie
Merk Delta
Levertijd 1-2 werkdagen
Website leverancier Doerken folie's
Weight 1
Leverancier Losse Verkoop
Product code lv-1991004478
Breedte 150 cm.
Lengte 50 mtr.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Wij rekenen € 59,95 verzendkosten voor isolatie. Voor isolatie hanteren we € 29,95 verzendkosten als het orderbedrag minder is dan € 50,-.

Bouwfolie's, kitten, tape's en overige € 6,95, vanaf € 50,-- euro gratis verzonden.

Voor Isovlas in de diktes 5, 7, 9, 12 en 14 cm geldt ook € 59,95 verzendkosten.

Woont u op de eilanden, Zeeuws Vlaanderen of in Belgie? Dan kunt u contact met ons opnemen over de eventuele extra verzendkosten. Afhalen is mogelijk. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden of via de mail.

To Top